logo
RNTV Live

De pe drumuri adunate: una băută, altul băut şi fără permis

61578334
Raluca Eparu

Dacă credeaţi că vă puteţi urca la volan după ce aţi băut şi să mergeţi nestingheriţi pe străzile din localitate, v-aţi înşelat. Poliţiştii veghează şi pe străzile din comune şi oraşe nu numai pe DN1. A văzut-o o prahoveancă de 42 de ani, din comuna Iordăcheanu, care conducea autovehiculul pe o stradă din localitate, sub influența alcoolului.

Când a fost testată cu etilotestul, poliţiştii au fost uimiţi să constate că femeia avea o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce i-au făcut dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența băuturilor alcoolice, oamenii legii au dus-o pe femeie la spital pentru a se stabili alcoolemia în sânge.

La Slănic, un bărbat de 61 de ani a fost descoperit de poliţişti pe o stradă din localitate în timp ce conducea o maşină fără să aibă permis pentru nicio categorie de vehicule. În plus, maşina avea ITP şi RCA expirate.

Şi ca lucrurile să fie şi mai grave, îndată ce a fost testat cu etilotestul, poliţiştii au înţeles că bărbatul băuse. Acesta avea o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi acesta s-a ales cu dosar penal pentru două infracţiuni: conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

foto ilustrativă cancan.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor