logo
RNTV Live

Decizia luată în cazul tânărului care ieri a înjunghiat o profesoară de la Colegiul Spiru Haret din Ploieşti

injunghiata 2
Mihai Constantinescu

Decizia luată în cazul tânărului care ieri a înjunghiat o profesoară de la Colegiul Spiru Haret din Ploieşti

Parchetul de la lângă Tribunalul Prahova a dispus reţinerea bărbatului bănuit că ar fi înjunghiat ieri  o profesoară la Colegiul Spiru Haret. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor.

Vă reamintim că ieri, Nițescu Mihai Alexandru  de 22 ani , fost elev al şcolii, a reuşit să pătrundă în unitatea şcolară în momentul când în clădire a intrat un grup mare de elevi, strecurându-se astfel pe lângă paznicul şcolii.

Profesoara a fost înjunghiată în faţa cancelariei,iar un coleg de-ai săi a fost cel care a dat alarma şi a sunat la 112.

Victima a ajuns de urgenţă la spital în stare gravă şi a intrat imediat în operaţie. Femeia este soţia unui judecător la Judecătoria Ploieşti.

Cât despre agresor, se pare că acesta este bolnav psihic şi a mai fost internat la Spitalul 9. Suferă de tulburări de comportament.

În 2016, pe când era elev al şcolii, în clasa a XII acesta s-a prezentat la ore înarmat cu un cuţit şi a ameninţat atunci cu cuţitul  un coleg de clasă.

La vremea respectivă s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi ped. de art. 206 CP (amenintare) şi art. 372 CP (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase), fiind sancţionat contravenţional şi cu amendă de 500 lei. Dosarul penal a fost inaintat parchetului.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor