logo
RNTV Live

Decizie importantă în cazul firmei din Ploieşti care îşi desfăşura activitatea pe trecerea de pietoni

trecerea de pietoni Service-ul de pe Lobacevschi se închide
Mihai Constantinescu

Service-ul de pe Lobacevschi se închide

Decizie importantă în cazul firmei din Ploieşti care îşi desfăşura activitatea pe trecerea de pietoni.Service-ul de pe Lobacevschi se închide.

Este vorba mai exact despre service-ul de pe strada Lovacevschi. Acesta a fost amenajat într-o zonă a oraşului intens circulată şi unde culmea există şi o trecere de pietoni. Traficul era mereu dat peste cap, iar cei care treceau prin zonă cu maşinile erau obligaţi să o ia pe contrasens.

Geană Harry Florin a indentificat nerespectarea normelor de siguranță la punctul de lucru şi a luat atitudine demarând o amplă investigaţie a acestui caz. Au fost cerute explicaţii de la Poliția Locală Ploiești, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova (IJP) cât şi de la Registrul Auto Român Prahova (RAR).

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-in-ploiesti-activitatea-unei-firme-se-desfasoara-pe-trecerea-de-pietoni-cand-autorizatiile-sunt-eliberate-pe-genunchi-in-teren-apare-haosul/

VEZI AICI CE S-A DESCOPERIT

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor