logo
RNTV Live

Decizie importantă luată de reprezentanţii RAR. Vezi ce se întâmplă până la sfârşitul anului 2017

Sediul Registrului Auto Român
Mihai Constantinescu

 La Registrul Auto Român se va lucra la foc automat

Decizie importantă luată de reprezentanţii RAR. Până la sfârşitul anului 2017se va lucra  cu publicul și în zilele de sâmbătă.

Potrivit unui comunicat de presă al RAR, măsura a fost luată de conducerea Registrului Auto Român ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților, care se programează să obțină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/soferii-prinsi-bauti-la-volan-vor-plati-cu-propria-libertate-masuri-drastice-si-pentru-cei-care-nu-acorda-prioritate-noul-cod-rutier-aprobat/

În toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 04.11.2017,  de la ora 8.00 la ora 14.00. Excepție fac zilele de 2, 23 și 30 decembrie 2017.

Se speră ca această măsură să scurteze timpul de așteptare la activitățile Registrului Auto Român.

Sistemul call center național le permite posesorilor de autovehicule să obțină programare în oricare dintre reprezentanțele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziție în acest sens. Există, de asemenea, opțiunea programării online pe site-ulwww.rarom.ro.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat RAR

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor