logo
RNTV Live

Denisa Stoian, extrem de aproape de o performanță uriașă! (VIDEO)

Denisa-Stoian
Cristian Anghelescu

Denisa Stoian, extrem de aproape de o performanță uriașă!

Sportiva desemnată de Federaţia Română de Gimnastică Ritmică pentru a reprezenta România la concursul de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret, ploieșteanca Denisa Stoian, a făcut un concurs excepțional la „Moscow Grand Prix”!

Programată la matineu, prin tragere la sorți, sportiva CSM Ploiești a strălucit pe parcursul celor aproape trei ore de concurs.

Ea s-a clasat pe locul al patrulea în ierarhia primei serii, după reprezentantele Rusiei (Anastasia Sergeeva), Ucrainei (Victoria Onoprienko) și Armeniei (Yulia Vodopyanova)! Un rezultat foarte bun, generat de note mari la toate elementele de concurs: măciuci (12.950), panglică (11.300), cerc (13.950) și minge (14.400)!

Încă opt ore de marii emoții!

Denisa mai are de așteptat până după ora 20:00, moment în care se vor fi încheiat celelalte două serii. Din care va străluci, cel mai probabil, Khrystyna Pohranychna, o altă reprezentantă a Ucrainei, “o sportivă foarte bună, cu un fantastic simț al obiectului” cum a caracterizat-o Liliana Băescu, coordonatorul secției de gimnastică ritmică de la CSM.

Firește, mai sunt și alte sportive cu dinamică bună, poate chiar și surprize – plăcute sau neplăcute! – dar, în opinia specialistului, Denisa Stoian are șanse mari să se regăsească printre cele 18 sportive selecționate pentru Jocurile Olimpice de Tineret! O competiție majoră din calendarul mondial al gimnasticii ritmice care va avea loc, în intervalul 6-18 octombrie 2018, la Buenos-Aires (Argentina).

Merită să-i ținem pumnii strânși acestei sportive de referință a Ploieștiului, a României!

Element de culoare

Rezultatele formidabile pe care le înregistrează sportivele din spațiul sovietic și ex-sovietic nu sunt deloc întâmplătoare! Acestea sunt antrenate în săli special destinate gimnasticii ritmice, sunt atent monitorizate și educate în spiritul performanței.

Exact cum nu este cazul în urbea noastră, gimnastele CSM-ului fiind obligate să se antreneze la grămadă cu sportivii altor secții, de cele mai multe ori ale sporturilor cu mingea! Care, inerent, produc zgomotul care perturbă tema muzicală pe care copilele o urmăresc și însușesc…

Rezumând, la noi se așteaptă rezultate “înălțătoare” beneficiind de condiții umilitoare! Faptul că există valoare și pricepere au dovedit-o, de atâtea ori și mai ales astăzi, minunata Denisa Stoian, antrenoarea Simona Puiu și coordonatorul Liliana Băescu.

Dar, potrivit algoritmului deja patentat, tema prezentată va fi trecută la capitolul “și altele” urmând cursul românesc al versurilor trupei Marfar “Las-o, mă, că merge-așa”! (https://www.youtube.com/watch?v=94EfbIIHLpk)

Pentru delectare vă prezint linkul care demonstrează evidența celor scrise mai sus! Dacă ar citi și cine trebuie…

https://www.facebook.com/mariana.vasileva.127/videos/10156304060237450/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor