logo
RNTV Live

Denunţul bombă făcut de un prahovean. A ajuns direct la urechile preşedintelui Donald Trump

Denunţul bombă făcut de un prahovean. A ajuns direct la urechile preşedintelui Donald Trump
Mihai Constantinescu

Denunţul lui Gabriel Sandu, trimis Departamentului de Justiţie al SUA şi preşedintelui Donald Trump

Denunţul bombă făcut de un prahovean. A ajuns direct la urechile preşedintelui Donal Trump. Este vorba despre denunţul lui Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicaţiilor în guvernul Emil Boc privind afacerea Microsoft.

Denunţul făcut la DNA , în luna septembrie, de către Gabriel Sandu a fost trimis Departamentului de Justiţie al SUA şi preşedintelui Donald Trump. În denunţ este explicat modul în care s-ar fi desfăşurat afacerea Microsoft.

Mai exact este explicat şi cum ambasadorii americani Taubman și Gitenstein, ar fi participat într-un grup criminal organizat împreună cu reprezentanții Microsoft, împreună cu Traian Băsescu, Emil Boc și Elena Udrea. Se pare că grupul a contribuit la fraudarea statului român de o sumă de zeci de milioane de euro, notează dcnews.ro.

“Denunțul tocmai a fost transmis în Statele Unite. Acesta a fost făcut ca urmare a faptelor că denunțul depus în România nu a avut niciun efect, motiv pentru care având în vedere implicarea unor ambasadori și a unor societăți care au sediul principal în SUA a considerat necesar să sesizeze pe această cale și autoritățile americane dar și președintelui Donald Trump”, a declarat Dan Chitic, avocatul lui Gabriel Sandu”, notează aceeaşi sursă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor