logo
RNTV Live

Deocamdată, În Ploieşti nu sunt probleme deosebite din cauza gerului

ploiesti iarna
rnews
Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și
operatorul de salubritate, a continuat în intervalul 9 – 10 ianuarie 2017, activitatea de
deszăpezire și combatere a poleiului în municipiul Ploiești. S-a luat legatura cu toate unităţile spitaliceşti din municipiul Ploieşti şi nu au avut dificultăţi în alimentarea cu apă, căldură, curent, presiune la gaze. De asemenea, reprezentanţii S.C. Apa Nova Ploieşti, S.C. Dalkia Termo Prahova, S.C.Engie S.A., S.C. Electrica S.A. au anunţat că lucrează în parametrii normali. În municipiul Ploieşti transportul în comun se desfăşoară normal, iar autoturismele circulă fără probleme în condiţii de iarnă. Echipajele Poliţiei Locale Ploieşti au găsit azi noapte 2 persoane fără adăpost – una pe str. Mihai Bravu şi cealaltă pe str. Mircea cel Bătrân. A fost solicitată ambulanţa şi, pentru că avea degeraturi, una dintre persoane a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. De asemenea, azi noapte, 78 de persoane au fost cazate la Adapostul de  noapte. Dintre acestea, 11 persoane au fost aduse de ambulanţă. O altă persoană fără adăpost gasită de poliţiştii locali în zona Cablul Românesc a refuzat sa fie transportată la adăpost.
În continuare, în cadrul activităţilor de deszăpezire şi combatere a poleiului rămân
prioritare căile de acces către spitale, unităţi de învăţământ, poduri, artere principale, nefiind
neglijate nici străzile secundare din cartiere. Municipalitatea face apel la cetăţeni să parcheze maşinile în afara părţii carosabile pentru a nu se îngreuna activitatea de deszăpezire.
Reamintim pe această cale faptul că, cetățenii pot solicita intervenţia autorităților sau
semnala situaţii deosebite de trafic, apelând Dispeceratul Primăriei Municipiului Ploieşti, la
numărul de telefon 0244/984. Totodată, persoanele în vârstă sau aflate în dificultate, care întâmpină probleme deosebite determinate de condiţiile meteo, pot să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Ploiești, la numărul de telefon 0244/954. 
comunicat Primăria Ploieşti
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor