logo
RNTV Live

Depozitele de material lemnos din Prahova, controlate de poliţişti. Este dezastru ce au găsit

depozitele Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în control în depozitele de material lemnos din Prahova/ sursa foto OLX.ro
Mihai Constantinescu

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în control în depozitele de material lemnos din Prahova

Depozitele de material lemnos din Prahova, controlate de poliţişti. Este vorba mai exact de cele din localitatea Iordăcheanu și două din comuna Blejoi. Pentru neregulile constatate au aplicat cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.500 lei. 

În urma verificărilor efectuate la o societate comercială din localitatea Valea Cucului, au constatat o diferență de 16,73 m3 cherestea, între stocul faptic și cel scriptic. 

Nu este singura neregulă constatată. Oamenii legii au descoperit şi că erau comercializate materiale de construcții, în valoare de 1.396,25 lei, fără a emite bonuri fiscale, precum și faptul că pentru cheresteaua oferită spre vânzare nu erau expuse la loc vizibil prețurile practicate.

Față de cele constatate, s-a luat măsura sancționării contravenționale, cu o amendă în cuantum de 27.500 lei, precum și măsura complementară a confiscării valorice a cantității de 16,73 m3 cherestea rășinoase (în valoare de 8.984 lei), precum și a sumei de 1.396,25 lei.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor