logo
RNTV Live

Deputat PMP- Cătălina Bozianu:”Actuala guvernare își arată cel mai bine incompetența economică și lipsa de interes față de dezvoltarea țării prin amânarea repetată a dezbaterii și adoptării Bugetului”

Referendumul constituțional
Mihai Constantinescu

Deputat PMP- Cătălina Bozianu:”Actuala guvernare își arată cel mai bine incompetența economică și lipsa de interes față de dezvoltarea țării prin amânarea repetată a dezbaterii și adoptării Bugetului”.

Deputatul PMP Cătălina Bozianu şi *a expimat nemulţumirea faţă de  amânarea repetată a dezbaterii și adoptării Bugetului de Stat pe anul 2019.

“Actuala guvernare își arată cel mai bine incompetența economică și lipsa de interes față de dezvoltarea țării prin amânarea repetată a dezbaterii și adoptării Bugetului de Stat pe anul 2019. Întârzierea cu aproape trei luni a întocmirii și prezentării către Parlament a proiectului de buget afectează nu doar administrația centrală, ci și administrația locală. Nu știu dacă Viorica Dăncilă cunoaște faptul că bugetele locale se adoptă de-abia după ce Parlamentul a votat bugetul național, dar știu, din experiența pe care am acumulat-o în primăria Ploiești, cât de mult rău fac aceste amânări. Mai ales unui oraș precum Ploieștiul, cu o situație financiară precară în prezent. De aceea, atunci când Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu vor binevoi să ne trimită în Parlament proiectul de buget pe anul 2019, voi propune și voi susține amendamente prin care cele mai importante proiecte pentru orașul nostru să fie finanțate de la „centru””. a concluzionat deputaul PMP ,Cătălina Bozianu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor