logo
RNTV Live

Deputat PMP de Prahova, Cătălina Bozianu:” Se confirmă disprețul cu care Liviu Dragnea și acoliții săi tratează democrația parlamentară”

Şedința comisiei, o parodie
Mihai Constantinescu

Şedința comisiei, o parodie

Deputat PMP de Prahova, Cătălina Bozianu:” Se confirmă disprețul cu care Liviu Dragnea și acoliții săi tratează democrația parlamentară”.

“La audierea în comisiile reunite pentru Administrație Publică a vechiului și noului ministru de resort, Paul Stănescu. Ca și la precedentele două audieri de miniștri propuși de PSD în ultimul an în guvernele Grindeanu și Tudose, ședința comisiei a fost o parodie. Noi, parlamentarii Opoziției, am fost obligați să ne restrângem timpul pentru întrebări la minimum, iar dl. Paul Stănescu a dat răspunsuri evazive. Același scenariu s-a repetat la toate comisiile în care au fost audiați miniștri, fapt care confirmă disprețul cu care Liviu Dragnea și acoliții săi tratează democrația parlamentară”, a menţionat deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/deputat-pmp-de-prahova-catalina-bozianuploiestiul-merita-mai-mult-decat-degradarea-de-azi-prioritati-2018/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pmp-reactie-dura-la-decizia-presedintelui-iohannis/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor