logo
RNTV Live

Deputat prahovean care cere demisia ministrului Sănătății. Află motivul

Referendumul constituțional
rnews

Într-o postare pe pagina personală de facebook, deputatul PMP, Cătălina Bozianu, cere demisia ministrului Sănătății, Florian Bodog.

Drama jurnalistei Magda Vasiliu, al cărei băiețel este bolnav de cancer, arată cât de bolnav este sistemul românesc de sănătate, scrie parlamentarul prahovean.

Aceeași Cătălina Bozianu este de părere că intervenția premierului, care i-a cerut ministrului Sănătății să rezolve în două săptămâni această problemă, este o IPOCRIZIE.

Situația este cunoscută de ani de zile, dar guvernanții nu au mișcat nimic. Abia acum, de frica unui scandal public de natură să genereze pierderi electorale, premierul și ministrulau reacționat. Consider, dea ceea, că, și în acest caz, este o dovadă că ministrul Sănătății, Florian Bodog, trebuie să plece!Dacă nu o va face de bunăvoie, o bună ocazie va fi adoptarea unei moțiuni simple pe tema sănătății, depusă de PMP la Camera Deputaților

Jurnalista Magda Vasiliu a făcut publice toate opreliștile birocratice din România, atunci când s-a pus problema sprijinirii copilului său, diagnosticat cu cancer.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor