Deputatul Cătălina Bozianu: Amnistia fiscală ajută clientela PSD

Amnistia fiscală ajută clientela PSD

Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, s-a pronunțat în mod categoric împotriva amnistiei fiscale, așa cum este ea gândită de guvernarea PSD.

„Nu cred în bunele intenții ale domnilor Dragnea și Vâlcov. O amnistie fiscală legiferată de actualul guvern nu va fi de mare folos marii majorități a societăților comerciale cu probleme, patronate sau conduse de  oamenii cinstiți din această țară. Explicația este simplă: deși li se va rezolva pe termen scurt problema datoriilor istorice către stat, pe termen lung aceste firme vor fi sufocate de clientelismul politic practicat în beneficiul firmelor de casă ale PSD. Cele din urmă vor acces nelimitat, direcționat politic, la contracte finanțate din resursele bugetare ale statului, în timp ce oamenii cinstiți vor intra, din nou, în spirala datoriilor”, afirmă deputatul Cătălina Bozianu.

Potrivit Cătălinei Bozianu  „o amnistie fiscală sănătoasă nu poate fi înțeleasă decât dacă guvernarea este una cinstită, și nu una a clientelismului politic practicat de un partid cu reflexe de partid-stat.,,

sponsor
sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here