logo
RNTV Live

Deputatul PMP, Cătălina Bozianu : „Cuplul Dragnea Dăncilă – ipocrizie și cinism față de pensionari”

Referendumul constituțional
Mihai Constantinescu

Ipocrizie și cinism față de pensionari

Deputatul PMP, Cătălina Bozianu : „Cuplul Dragnea Dăncilă – ipocrizie și cinism față de pensionari”

Într-o declarație politică, Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova și vicepreședinte al partidului, afirmă că anunțul făcut de premierul Viorica Dăncilă conform căruia salariile bugetarilor vor fi plătite în avans, înaintea Sărbătorilor Pascale, în vreme ce pensionarii vor fi nevoiți să aștepte primirea pensiilor până spre sfârșitul lunii aprilie, reprezintă  „o dovadă clară a ipocriziei PSD față de pensionarii al căror mare protector pretinde că ar fi acest partid, și a cinismului pe care actualii guvernanți îl manifestă față de acești oameni”.

„Fără să vrea, Viorica Dăncilă ne transmite că, pentru Liviu Dragnea și compania, există două categorii de oameni plătiți din bugetele de stat. O categorie de privilegiați – clientela de partid plasată de partidul de guvernământ în posturi administrative, care, în opinia cuplului Dragnea-Dăncilă, merită un Paște fericit cu salarii mărite și plătite înainte de termen, precum și o categorie de fraieri, care merită băgați în seamă doar în anii electorali și lăsați în plata Domnului până atunci – pensionarii”, spune deputatul PMP.

În declarația sa, Cătălina Bozianu face un apel public către premierul Dăncilă:

„Ca fiică de pensionari, îi transmit public doamnei Dăncilă că, în ciuda a ceea ce-i spune Liviu Dragnea atunci când îi dictează măsurile pe care trebuie să le ia ca premier, acești oameni, părinții noștri, nu sunt nici pe departe o masă de manevră de care PSD poate dispune așa cum are chef. Acești oameni, părinții noștri, nu pot fi păcăliți la nesfârșit. Ei știu bine că o majorare de pensie devine vorbă goală dacă este înghițită de creșterea prețurilor peste o limită suportabilă, știu  bine că, dacă s-au găsit soluții pentru ca salariile bugetarilor să fie plătite în avans, s-ar fi putut găsi o asemenea soluție și pentru pensii. Dacă doamna Dăncilă ar fi fost cu adevărat premierul României și al românilor (inclusiv al pensionarilor!), și nu premierul de paie al lui Liviu Dragnea și al clientelei politice pe care acesta o hrănește”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor