logo
RNTV Live

Destinaţii de neratat în vacanţa de vară 2018. Top 7 locuri unde poţi avea o vacanţă de vis

sursă foto Cunoaste lumea
Mihai Constantinescu

Vacanţe de vis în România

Destinaţii de neratat în vacanţa de vară 2018. Top 7 locuri unde poţi avea o vacanţă de vis.

Dacă sunteţi genul de familie care consideră că nicăieri nu este ca acasă sau pur şi simplu vă doriţi să petrecţi concediul în locuri cu adevărat speciale, puteţi alege unua dintre destinaţiile de mai jos. Nu sunt extrem de populare, însă sunt destinaţii care vă pot oferi o vacanţă pe cinste.

1. Cetatea Neamțului

Un monument medieval prea rar menționat în astfel de liste, cu destinații turistice din România, este Cetatea Neamțului.

Fortăreața medievală de secol 14 de lângă Târgu Neamț a jucat un rol crucial în sistemul de apărare pus la punct de Ștefan cel Mare. Este așezată într-o zonă foarte pitorească. În ultimii ani a fost restaurată, iar multe dintre camerele cetății pot fi vizitate.

Podul de acces oferă una dintre cele mai frumoase priveliști din Moldova.

Destinații turistice din România pentru întreaga familie

2. Delta Dunării

Dacă vă pasionează natura, atunci nu există o destinație mai inspirată decât Delta Dunării. În prezent, există peste 20 de rute turistice în rezervația naturală, dintre care 15 sunt pe apă.

Citeţet mai departe AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor