logo
RNTV Live

Deszăpezire fără probleme. Ne putem inspira după decretul semnat de primarul unei localităţi unde a fost interzisă…

drum-herculane-blocat
Mihai Constantinescu

Ploaia, interzisă prin decret semnat de primar

Deszăpezire fără probleme. Ne putem inspira după decretul semnat de primarul unei localităţi unde a fost interzisă…ploaia.

Nu este un banc şi nici pamflet.  În oraşul Challans, o localitate franceză unde plouă destul de des, ploaia a fost interzisă. Şi nu oricum, ci printr-un decret semnat de primar.

Ideea acestui decret a apărut în glumă, dar a ajuns să fie semnat şi să “oblige soarele”  să fie prezent în fiecare dimineaţă”.

Totul a început când o colegă din primărie i-a propus edilului să facă ceva pentru a îmbunătăţi vremea, iar el a încurajat-o să redacteze un text, pe care el l-a semnat “în glumă”. notează Europa FM.

“Sper doar să nu mi se deschidă vreun proces, când o să înceapă ploaia”, a glumit Rondeau, a cărui localitate situată pe malul Atlanticului, în vestul Franţei, este de obicei foarte ploioasă.

Mai în glumă, mai în serios, un astfel de decret ar putea fi pe gustul multor ploieşteni, mai ales acum, pe perioada de vreme rea.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/cele-mai-infricosatoare-temeri-se-confirma-si-in-prahova-a-fost-anuntat-primul-deces/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor