logo
RNTV Live

Dezastrul din Spitalul Județean Ploiești – Foto – Video

spital judetean 3 (Large)
Oana Stoica

Spitalul Județean de Urgență din Ploiești arată deplorabil începând de la parcarea care este improvizată pe un camp plin noroi până la faianță, praguri și uși care arată de parcă spitalul nu ar fi fost renovat niciodată. Un ploieștean a publicat pe Facebook mai multe fotografii și un filmuleț realizate pe 13 martie 2017, revoltat de condițiile din Spitalul Județean.

„Dragi concetățeni din județul Prahova și din toată țara, vreau să vă arăt în ce hal arată un spital județean din țara noastră iubită, nu că n-ați ști sau că nu s-a mai arătat… dar poate se sesizează cât de cât dragii și indolenții noștri de conducători la nivel local măcar să îmbunătățească aceste lucruri… Îmi e lehamite să vin cu tatăl meu la doctor și să constat mizeria care ne înconjoară și mediul ostil din spitalul județean… Am venit de la 10:30… Avem numărul șapte și de abia s-a ajuns la numărul cinci după patru ore…. Se blochează sistemul … calculatoarele… de performante ce sunt… Gresia și faianța sunt de când eram eu mic de veneam cu mama la analize…. Imaginile vorbesc de la sine… HALAL ȚARĂ !!!”, a scris ploieșteanul pe Facebook.

Foto:

Sursa: ziarul incomod

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor