logo
RNTV Live

Dezinsecţie la parcul Bucov . Vieţile oamenilor, în continuare în pericol!!!

viespe
rnews

Viespea din imagine a fost adusă, ieri seară, de către şeful de la Zoo Bucov, Gheorghe Raicu, prezent la emisiunea “Sud Muntenia la raport”. Este o viespe similară celeia care l-a înţepat pe angajatul parcului  Bucov, duminică dimineaţă, acesta intrând în şoc anafilactic, ulterior decedând.

Ca o ” măsură de urgenţă” impusă de autorităţile locale, se pare că alaltăieri, pentru prima dată în ultimul an şi jumătate, la Parcul Memorial ” Constantin Stere” s-a făcut o dezinecţie ” ca la carte” împotriva acestui tip de insecte. ” Ieşea un fum imens şi gros încât toţi se întrebau daca nu a luat foc ceva” a spus directorul adjunct al parcului, Alina Ene.

Din nefericire a fost nevoie să moară un om pentru această ca această dezinsecţie să aibă loc. Însă, chiar şi aşa, viespea din imagine  a fost capturată şi strivită de către Gheorghe Raicu  LA O ZI  DUPĂ  efectuarea operaţiunii. Semn că soluţiile folosite la dezinsecţie ori concentraţiile de substanţe evident nu au fost suficient de puternice pentru a stârpi focarele cu astfel de viespi.Asta înseamnă că, la momentul actual, oricine intră în parcul de la Bucov  o face pe propria răspundere, riscurile nefiind eliminate.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor