logo
RNTV Live

Din ciclul “Să-mi numere ouăle”. Dragnea, pe urmele lui Adrian Năstase

grup infracţional organizat Liviu Dragnea ar fi înfiinţat în 2001 un grup infractional organizat "care acționează și în prezent"
Ciprian Radu

Dragnea, pe urmele lui Adrian Năstase

Șeful PSD, Liviu Dragnea, pe urmele lui Adrian Năstase. El a făcut declarații cu privire descinderile procurorilor la ferma de porci a fiului său. Din ciclul “Să vină să-mi numere ouăle” patentat de Adrian Năstase, Dragnea a comentat ironic.

„Cred că ăsta este un lucru bun, să se facă percheziţii la cât mai multe firme. Poate încet, încet o să se închidă aceste firme şi lăsăm loc pe piaţă la alţii. Nu ştiu cine e vizat, cine nu e vizat, ce au găsit la percheziţii, dacă au percheziţionat şi porcii”, a spus Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Liderul PSD a susţinut că este o anchetă în curs, iar el nu deţine mai multe detalii.

CITEȘTE și  Scandal la Predeal. Fostul senator Dan Şova ar fi împuşcat doi pensionari după care s-a luat la harţă cu poliţiştii/ VIDEO

„E o anchetă în curs, habar nu am ce e acolo. Înţeleg că orice om poate să fie anchetat din România, şi eu, şi dumneavoastră”, a completat preşedintele social-democraţilor.

Ilie Liviu Dragne, administratorul fermei deţinute de Valentin Ştefan Dragnea a fost plasat sub control judiciar. Dragne fusese reţinut într-un dosarul de evaziune. Prejudiciu: peste nouă milioane de euro.

În acest dosar au mai fost reţinute, joi, alte opt persoane.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor