logo
RNTV Live

Directorul ROSAL, amendat pentru gunoiul din curtea societății

Catalin Ionita – Director ROSAL
rnews

Directorul Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță, a fost sancționat de DSP Prahova pentru gunoaiele colectate la garajul societății, din cartierul Bereasca!

Conform contractului pe care îl are semnat, Rosal trebuie să depoziteze gunoaiele la rampa de deșeuri, nicidecum la garajul societății.

Un angajat al societății le-a trimis jurnaliștilor INCOMOD, imagini cu gunoaiele din incinta societății, explicând că mirosul este insuportabil pentru cei care lucrează acolo.

DSP și Garda de Mediu Prahova au confirmat informația potrivit căreia, societatea ROSAL a fost amendată pentru gunoiul din curte.

Garda de Mediu Prahova a sancționat Rosal din cauza aceleași nereguli, spunând că decizia de a depozita gunoaiele în incinta garajului pune în pericol sănătatea umană. Garda de Mediu a amendat Rosal cu suma de 100.000 lei.

Cât despre Cătălin Ioniță, directorul Rosal Ploiești, reamintim că acesta a făcut obiectul unei anchete jurnalistice a republikanews.ro, care a arătat cu firma controlată de acesta a beneficiat de mai multe contracte pe bani publice cu instituții din județ. Citește detalii aici!

Vezi mai jos răspunsul DSP Prahova cu privire la sancționarea lui Cătălin Ioniță:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor