logo
RNTV Live

Directorul SGU, Donald Constantin, a depus plângere penală după un articol defăimător

Donald Constantin răspunde atacurilor: Sunt niște mizerii!
Ciprian Radu

După ce șefa Poliției Locale Ploiești și câțiva subalterni ai acesteia au acționat în judecată o publicație online pentru defăimare și linșaj mediatic, directorul SGU, Donald Constantin, face același demers împotriva site-ului respectiv.

“Ca urmare a apariției în anumite publicații a unor afirmații care mă vizează, potrivit cărora am făcut anumite afirmații despre diverși oameni politici sau magistrați, în cadrul unei discuții prin intermediul unei aplicații de telefon, țin să aduc la cunoștința opiniei publice câteva aspecte.

Parte din acele stenograme au fost luate, cel mai probabil, în mod fraudulos din telefonul meu, iar în acest sens am înaintat o plângere la Parchet pentru a identifica persoanele care mi-au accesat ilegal date din telefon. Mai mult decât atât, nu toate stenogramele sunt reale, anumite replici nu îmi aparțin și au fost introduse în discuție pentru a părea că au fost spuse de mine. Nu am jignit niciodata publicatii sau jurnalisti, chiar daca uneori m-am simtit nedreptatit.

Acest linsaj mediatic are ca miza postul de director general al societătii pe care o conduc, post vanat de ani de zile, tocmai pentru ca SGU Ploiesti este singura institutie din subordinea Consilului Local care are profit.

Am făcut o adresă către ziarul Incisiv de Prahova prin care am solicitat dovezile pe baza cărora au fost publicate informații, să-mi fie puse la dispoziție stenogramele care mă vizează și dovezi că l-aș fi denunțat pe fostul primar Iulian Bădescu, după cum susține publicația respectivă, dar până acum nu am primit niciun răspuns.

De asemenea, menționez că înaintea apariției materialului nu am fost contactat pentru vreun punct de vedere. Nu mă interesează afacerile nimănui, nu le comentez și sunt prins într-un război care nu-mi aparține și nu mă interesează. Tocmai de aceea am depus și plângerea la Parchet, pentru a se afla cine a avut interesul să mă includă într-un scandal care nu mă privește”, se arată într-un comunicat transmis de directorul SGU Ploieşti.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor