logo
RNTV Live

Directorul TCE Ploiești e șef peste conducerea Primăriei? Vezi documentul care anulează deciziile luate de executiv/FOTO

hdr
rnews

Un nou scandal în Primăria Ploiești.

În urmă cu două săptămâni, consilierului pe probleme de sport din cadrul CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, solicita închiderea Bulevardului Castanilor în week-end-uri, pe perioada verii.

Și asta pentru a putea organiza aici activități sportive de care să se bucure toți ploieștenii.

Vezi știrea aici: https://portal.republikanews.ro/propunere-pentru-inchiderea-bulevardului-castanilor-in-weekend/

Solicitarea a fost aprobată de viceprimarul Cristian Ganea, care are în subordine CSM Ploiești.

Mai mult, și primarul Adrian Dobre a fost de acord cu inițiativa.

Numai că astăzi, surpriză!

Directorul TCE Ploiești, Nicolae Alexandri, a trimis un document primăriei prin care demonstrează că e mai șef ca viceprimarul.

Mai exact, acesta spune că nu se poate închide bulevardul pe motiv că troleibuzele se pot defecta dacă ies de pe traseu și circulă în sistem Diesel.

Vezi documentul:

Contactat telefonic, viceprimarul Cristian Ganea ne-a declarat:

”Chiar astăzi dimineață am discutat cu primarului Adrian Dobre privind reparațiile de întreținere a străzii Bobâlna, pentru ca circulația, inclusiv a mijloacelor de transport în comun, să se desfășoare fără probleme în zilele de week-end, atunci când bulevardul va fi închis traficului rutier. Nu știu ce să mai cred. Eu sper că vom găsi o soluție pentru că ploieștenii merită să beneficieze de evenimentele sportive de calitate pe care le putem organiza pe bulevard, la fiecare sfârșit de săptămână.”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor