logo
RNTV Live

Discuţii cu proprietarii de cai privind activitatea Hipodromului din 2018!

sedintatrap1
Cristian Anghelescu

Discuţii cu proprietarii de cai privind activitatea Hipodromului din 2018!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o întâlnire cu proprietarii de cai în cadrul căreia s-au discutat mai multe aspecte legate de activitatea din 2018. Inclusiv Calendarul competiţional, Regulamentul de Trap sau forma noilor contracte de închiriere a boxelor din cadrul Complexului.

Subiect arzător, rezoluție amânată

Primul subiect a fost însă cel legat de înfiinţarea Federaţiei Române de Trap, de către două asociaţii, Societatea Română de Trap şi Domeniul Cailor. Ambele şi-au arătat disponibilitatea de a organiza, pe parcursul anului 2018, curse de trap oficiale pe Hipodromul Ploieşti.

S-au născut discuţii aprinse între proprietarii de cai, estompate însă de recomandarea coordonatorului activităţii de la Hipodrom, Lucian Rădulescu. Acesta a şi condus întâlnirea de astăzi, sugerând a se trece la punctul următor de pe ordinea de zi, proprietarii urmând să-şi lămurească neînţelegerile în cadru restrâns. Dar, cu obligaţia ca, până pe 25 ianuarie, să existe o rezoluţie privind relaţia dintre nou-înfiinţata Federaţie Română de Trap şi proprietari.

Aceeași dată limită

O soluţie similară s-a găsit şi în cazul calendarului competiţional, proprietarii fiind invitaţi să rămână la finalul şedinţei şi să se pună de acord în privinţa tuturor detaliilor legate de condiţiile de start ale celor 17 curse clasice şi semiclasice prevăzute pentru anul 2018. Varianta finală a calendarului competiţional este aşteptată tot până pe data de 25 ianuarie.

Nu în ultimul rând, li s-a cerut proprietarilor să se pună de acord asupra alcătuirii unei delegaţii care să meargă, cât mai curând, la Agenţia Naţională pentru Zootehnie, în vederea modificării Regulamentului de Trap pentru sezonul 2018.

sursa: csmploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor