logo
RNTV Live

Distrugerea CSM Ploiești, o acțiune premeditată și josnică!

main androne
Cristian Anghelescu

Parcă nimic nou, la ultima întâlnire a Consiliului Local Ploiești am asistat la o nouă cacealma a legislativului ploieștean. O scenă grotescă la care a ținut să participe și Adrian Andone, actualul jurist al Primăriei Ploiești.

Astfel, acesta a găsit de cuviință să se joace de-a politica în plină ședință, la braț cu Nicoleta Crăciunoiu și Annabel Olimpia Măntoiu – directorul economic, respectiv secretarul general al Primăriei – acordând aviz negativ bugetului pentru CSM Ploiești. Trei, Doamne, și toți trei!

Intrigați, părinții copiilor care se pregătesc la CSM, principalii oprimați ai acestui vot negativ, au reclamat decizia către Republikanews. Iar noi, ca și altădată, am cules un alt punct de vedere care se poate dovedi decisiv în conjunctura viitoare, Luminița Albu, șeful Serviciului Contabilitate-Financiar din cadrul CSM Ploiești, explicând punctual cine este, de fapt, acest Adrian Andone.

Iată declarația oficialului de la CSM:

“Cel care se opune acum cu atâta vehemență și dă aviz negativ bugetului CSM Ploiești este Adrian Androne, actualul jurist al Primăriei Ploiești.

w600_albuÎn anul 2012, directorul CSM Ploiești era Augustin Iancu. Chiar în acea perioadă era în derulare acțiunea de perfectare a contractelor la sportivii clubului, entitatea fiind rămăsă fără jurist, Melania Dragomir fiind în concediu maternal.

A fost adusă, pentru o perioadă, o fată de la Serviciul de Gospodărire Urbană, ulterior aceasta a plecat și a fost detașat acest Adrian Androne. Ce pot să declar, și-mi asum asta, este că toate contractele acelei perioade, iulie 2012, poartă pecetea dânsului, fiind vizate juridic! Interesant este că atunci era legal, acum, brusc, nu mai este! Și asta în contextul în care absolut nicio lege în domeniu nu s-a schimbat, despre același lucru fiind vorba și când se discută despre HG 1447 vizând normele financiare din activitatea sportivă!

Repet, pe atunci era posibil, astăzi, nu! De ce, oare?” se întreabă Luminița Albu, șeful Serviciului Contabilitate-Financiar din cadrul CSM Ploiești.

Pentru acei dintre dumneavoastră care nu cunoașteți îndeajuns personajul, este bine să vă aduc la cunoștință că, în plină ședință a Consiliului Local, Mr. Androne s-a umplut de ridicol afirmând, nici mai mult nici mai puțin, că “sunt unele articole nelegale în lege”!

A contat, firește, că primarul Adrian Dobre l-a atenționat imediat dar… rămâne percepția generală! Chiar o avea acest personaj totala competență să judece astfel de probleme? Pentru că, sincer, lasă impresia că acționează după deja celebrul copy-paste cu mai vechile sale colege!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor