logo
RNTV Live

DJ 102 I, ce face legătura între Valea Doftanei și localitatea Săcele din Brașov, va fi reabilitat/ FOTO

DJ 102 I
Mihai Constantinescu

Se reabilitează DJ 102 I

DJ 102 I, ce face legătura între Valea Doftanei și localitatea Săcele din Brașov, va fi reabilitat/ FOTO

Drumul județean  DJ 102 I, ce face legătura între Valea Doftanei și localitatea Săcele din județul Brașov, va fi reabilitat. Acest este o alternativă utilă la DN 1.

Recent a fost  dat ordinul de începere a etapei de proiectare, pentru obiectivul  ,,Reabilitare DJ 102 I, Valea Doftanei, km35+100 – km37 + 620”, fiind predat și amplasamentul lucrării. Pe lângă reabilitarea sectorului de drum ce intră în administrarea Consiliului Județean Prahova vor fi refăcute 2 poduri și mai multe podețe.

DJ 102 I este finanțat din bugetul administrației județene și prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Acest sector de drum  este important pentru dezvoltarea durabilă a întregii zone (mai ales din punct de vedere turistic. Astfel se poate decongestiona traficul de pe Valea Prahovei.

Termenul de execuție al lucrării este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-fantoma-taberei-din-padurea-paulesti/?fbclid=IwAR3xSiZSLfHS4dna_xwsr-PGWUZguZL_e8fobdehNoa65Eokte9EUDQIS0I

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor