logo
RNTV Live

DN1 şi afacerea marcajelor rutiere. Cum stau necheltuiţi banii UE pentru refacerea ” şoselei morţii”

DN1 BUN
rnews

  DN1 este cea  mai circulată arteră rutieră din România, dar, în acelasi timp, şi cea  mai periculoasă, locul unde mor cei mai mulţi oameni. De mai bine de un deceniu autorităţile române nu sunt în stare să cheltuiască banii europeni destinaţi siguranţei rutiere.

Dăm, in schimb, 1 miliard de lei pentru marcaje în toată ţara. Asta, deşi pe DN1 sunt zeci de porţiuni, inclusiv curbe periculoase, în care acestea lipsesc cu desăvârşire.

În acest moment sunt în derulare contracte în valoare de peste 85 de milioane de lei, al căror scop este să facă acest drum mai sigur pentru şoferi. Din păcate, de ani de zile, lucrările bat pasul pe loc, iar unde s-a mai făcut ceva, sunt situaţii în care intervenţiile pun în pericol viaţa şoferilor în loc să le facă drumul mai sigur.

Vorbim, aşadar despre o adevărată mafie a marcajelor rutiere, despre  banii europeni necheltuiti pentru securizarea celui mai periculos drum din România şi despre  incapacitatea Companiei Naţionale de Drumuri să astupe gropile şi să tragă marcaje pe cel mai circulat drum de la noi din ţară.

 citeşte mai multe aici –
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/afacerea-marcajelor-rutiere-la-romania-te-iubesc-de-ce-stau-necheltuiti-banii-ue-pentru-refacerea-celui-mai-periculos-drum.html

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor