logo
RNTV Live

Doar 30% din transportul public din Ploieşti este astăzi asigurat. Vezi ce se întâmplă – FOTO

greva TCE 4
Oana Stoica

Salariiaţii TCE Ploieşti s-au strâns astăzi în curtea socieţăţii pentru a protesta împotriva condiţiilor de muncă şi a faptului că salariaţii sunt inclusiv obligaţi să plătească ei piesele de schimb pentru autobuze.

200 dintre angajaţii societăţii de transport public din Ploieşti au lăsat la garay troleibuyele şi autobuyele, iar mare parte din tramvaie nu au mai ieşit pe traseu.

Aşa că doar aproximativ 30% din transportul public a fost astăzi asigurat, iar călătorii au aşteptat minute şi şir în staţii.

Mai mult, conducerea sindicatului spune că oamenii se tem că societatea va intra în insolvenţă şi îşi vor pierde locurile de muncă.

Liderul sindicatului reprezentativ al TCE, Ion Mişcă,  s-a arătat extrem de nemulţumit de felul în care merg lucrurile în interiorul societăţii. ” Am ajuns ca şoferii să cumpere piese pentru maşini, condiţiile de muncă sunt cum sunt, contractul colectiv de muncă nu îl putem încheia. Mai mult, suntem ameninţaţi şi cu falimentul din cauza furnizorilor. Aşa nu se mai poate!”, a declarat astăzi Mişcă.

Galerie foto:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor