logo
RNTV Live

Doi fotbaliști tineri au fost convocați în echipa națională a Angliei pentru meciul amical împotriva Belgiei

euro2016-shutterstock-385490959
Constantin Corina

James Trafford și Rico Lewis, jucători ai echipei naționale de tineret a Angliei, au fost selectați în echipa principală pentru meciul amical cu Belgia de marți, ce va avea loc la stadionul Wembley din Londra. Această decizie a fost anunțată duminică de către Federația Engleză de Fotbal.

Cei doi jucători s-au alăturat echipei naționale a Angliei la terenul de antrenament al lui Tottenham, înlocuindu-i pe Harry Maguire, Kyle Walker și Sam Johnstone, care au devenit indisponibili din cauza accidentărilor, după înfrângerea de sâmbătă cu 1-0 în fața Braziliei pe Wembley.

James Trafford (21 de ani), portarul lui Burnley, va face prima sa apariție în echipa de seniori, după ce a câștigat Campionatul European Under-21 în vara anului trecut.

În cazul lui Rico Lewis, tânărul fundaș al lui Manchester City (19 ani), aceasta va fi a doua sa apariție la echipa națională, după ce a fost inclus în lotul selecționerului Gareth Southgate pentru un meci în Macedonia de Nord în noiembrie 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor