logo
RNTV Live

Doi prahoveni s-au jucat de-a v-aţi ascunselea cu poliţiştii. Au primit o lecţie

casă de vacanta sparta
Mihai Constantinescu

Au sfidat poliţiştii şi acum plătesc

Doi prahoveni s-au jucat de-a v-aţi ascunselea Au primit o lecţie.

Au încercat să joace “de-a v-aţi ascunselea” cu poliţiştii şi acum plătesc cu vârf şi îndesat. S-a întâmplat în ziua de 06 mai când polițiști din cadrul Postului de Poliție Podenii Noi, au depistat un bărbat din satul Podul Lui Galben, despre care știau că nu deține permis de conducere, la volanul unei autoutilitare.

A încercat să se pitească şi să scape de pedeapsă schimbând  locul cu celălalt pasager. Mai mult de atât, acesta a refuzat să se legitimeze, devenind chiar recalcitrant, impunându-se încătușarea și conducerea  acestuia la unitatea de poliție.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără permis și i-a fost aplicată o amendă contravențională în valoare de 500 lei pentru refuzul de legitimare.

De pedepsă nu a scăpat nici amicul său. Acesta din urmă a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

 Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-un-conducator-auto-baut-pica-lat-de-emotii-in-timp-ce-sufla-in-etilotest/?fbclid=IwAR3mMx-qUmKBrPwJbS5Z1nrSaV11PfWR_rNHfNTzBLLgDPmT9XXQDxBZAfs

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor