logo
RNTV Live

Doi prahoveni au vrut să scape cu fuga de poliţişti, dar au făcut mai rău. Ce s-a întâmplat?

1-control-rutier
Mihai Constantinescu

Doi prahoveni au vrut să scape cu fuga de poliţişti, dar au făcut mai rău. S-a întâmplat în Băicoi, pe timpul unei actiuni obişnuite de control în trafic, când poliţiştii au oprit pentru verificări şoferul unui vehicul care a fost depistat conducând cu viteză peste limita admisă. Iniţiala acest a oprit, însă imediat a pornit în trombă. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia.

Cei doi ocupanți (șoferul și prietena lui) au abandonat autoturismul și au încercat să fugă, însă au fost depistați și conduși la audieri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au aflat de ce şoferul a fugit de poliţişt. Acesta avea permisul supendat, fiind cercetat de polițiștii din Vălenii de Munte pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Când a văzut poliţia s-a speriat şi a fugit.

Acum  polițiștii din Băicoi au deschis şi ei dosar penal, pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

surs comunicat IPJ Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor