logo
RNTV Live

Doi prahoveni, cu poliţia pe urmele lor, au încercat să scape abadonând maşinile. Vezi de ce fugeau

Doi prahoveni, cu poliţia pe urmele lor, au încercat să scape abadonând maşinile. Vezi de ce fugeau
Mihai Constantinescu

Poliţiştii prahoveni s-au confruntat recent cu două situaţii parcă trase la indigo. Pentru a scăpa de pedepsă, doi prahoveni, depistaţi în puncte diferite ale judeţului, au încercat să scape abandonând maşinile.

Primul dintre ei a fost depistat într-o benzinărie din Ploieşti. Când bărbatul a văzut echipajul de poliţie a vrut să fugă abandonând maşina în benzinărie. Echipajul Biroului Rutier Ploiești ajunsese în zona benzinăriei pentru că bărbatul tocmai fusese înregistrat cu aparatul radar circulând pe o stradă din municipiu, cu viteza de 74 km/h.  Văzând că acesta încearcă să părăsească benzinăria, polițiștii l-au interceptat solicitându-i să se legitimeze, însă bărbatul a oferit date false despre identitatea sa. Polițiștii l-au încătușat şi l-au condus la sediu să dea explicaţiile necesare.

Aici bărbatul a fost identificat pe loc. Este vorba despre un ploieştean în vârstă de 41 de ani care şi-a permis să se urce la volanul autoheviculului deşi nu posedă carnet de conducere. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale.

Cu o situaţie asemănătoare s-au confruntat şi oamenii legii din Băicoi. Un tânăr de 19 ani din localitate a avut o purtate nefirească în momentul când a văzut echipajul de poliţie. Aoprit autovehiculul,l-a abandonat şi a rupt-o la fugă. Nu a ajuns prea departe însă. Poliţiştii l-au prins  şi l-au dus la audieri. S-a descoperit că nici acesta nu avea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ(sursa Ştiri Teleorman)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor