logo
RNTV Live

Doi prahoveni, saltaţi de pe stradă şi duşi direct în penitenciar

Codul Penal, a încercat să-ţi omoare iubita
Mihai Constantinescu

Luaţi de pe stradă şi băgaţi direct la închisoare

Doi prahoveni, saltaţi de pe stradă şi duşi direct în penitenciar. Este vorba despre un bărbat şi o femeie care erau căutaţi de ceva vreme de către oamenii legii. Şa sfârşitul săptămânii trecute au fost depistaţi şi duşi direct în spatele gratiilor.

Pe numele femeii de 27 de ani Judecătoria Ploiești a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea de 3 ani, 10 luni și 20 zile. Pedeapsa a fost fată  pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Vineri a fost depistată de către polițiștii ploieșteni din cadrul Secției nr. 4.  În aceeași zi, a fost încarcerată în Penitenciarul Târgșor.

Tot vineri și polițiștii din Urlați au depistat şi reţinut o persoană condamnată. Este vorba despre un bărbat din comuna Fântânele, pe care Judecătoria Mizil l-a condamnat la un an și două luni de închisoare. A fost reţinut şi încarcerat la Penitenciarul Mărgineni.

sursa comunicat IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor