logo
RNTV Live

“Domnul Orban nu s-a consulatat cu nimeni”- Reacția senatorului PNL, Iulian Dumitrescu

iulian dumitrescu 5
Daniel

În opinia mea, plângerea penală nu este o armă politică.

La scurt timp după ce șeful PNL, Ludovic Orban a depus plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă, Iulian Dumitrescu, Președintele PNL Prahova a criticat modul în care a reacționat liderul liberalilor.

Aceasta  il acuză pe Ludovic Orban că nu s-a consulatat cu nimeni înainte de a a depune această plângere. Acesta este motivul pentru care, senatorul prahovean a votat împotriva acestei decizii.

Iată mesajul postat de pagina de facebook de către Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova:

Domnul Orban nu s-a consultat cu nimeni. Azi, cerând vot de încredere în Biroul Executiv, și-a recunoscut greșeala

În sedinţa Biroului Executiv al PNL de astăzi, am votat împotriva susținerii deciziei președintelui PNL, Ludovic Orban, de a depune plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă, deoarece:

1. Domnul președinte Orban nu s-a consultat cu nimeni. Cerând astăzi vot de susținere în partid, practic și-a recunoscut greșeala, a recunoscut că, în situaţii ca aceasta, nu există nicio diferență între persoana fizică și preşedintele PNL Ludovic Orban. Nu am comentat decizia pe fond, dar e normal să discuți în partid și apoi să iei o decizie atât de importantă.

2. În opinia mea, plângerea penală nu este o armă politică. Au fost mai multe voci în Biroului Executiv care au susținut, dimpotrivă, că plângerea penală poate să fie o armă politică. Eu cred că există instituții vigilente, abilitate să se sesizeze pe înaltă trădare, nu cred că o persoană fizică, oricum s-ar chema ea, poate să fie mai vigilentă decât aceste instituții.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor