logo
RNTV Live

“Domnule primar Dobre, sunteți în cădere liberă!”- Mesajul unui fost coleg pentru edilul orașului

bugetului
rnews

Mesaj dur pentru Adrian Dobre

“Probabil că titlul vi se pare dur, dar nu face decât să reflecte realitatea.” Așa începe textul unui articol scris de către Cristina Enache, fost conslier PNL si colegă de partid cu actuaul primar.

Este doar un început de articol care vine ca un reproș din partea celei care a crezut în aceleași promisiuni de campanie ale actualului primar. Dată afară din partid, aceasta nu a renunțat să fie vocală și să îi ceară socoteală lui Adrian Dobre.

Să nu priviți acest articol ca o formă de atac! Eu nu am uitat că, până nu demult, am fost colegi de partid, un aprig susținător și apărător al dumneavoastră,  un consilier local vocal și capabil!

Vizionând de curând discursul pe care l-am avut în ultima ședință de consiliu local (îl puteți urmări aici ) realizez, cu dezamăgire, că nu s-a schimbat nimic în Ploiești. Aș putea spune că nu doar „profeția” în legătură cu plecarea altor consilieri PNL s-a împlinit, ci și cea în care am afirmat că proiectul spitalului este mort din fașă.

Acel Ploiești care făcea istorie având prima rafinărie din lume, „capitala aurului negru” este în moarte clinică. În acest moment, Ploieștiul poate „face istorie” prin munții de gunoaie, prin  incapacitatea de a asigura nevoile de bază ale unei societăți din secolul XXI.

Continuare aici:

Domnule primar Dobre, sunteți în cădere liberă!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor