logo
RNTV Live

Dosare penale întocmite în Dâmbovița pentru infracțiuni rutiere

razie-3
Erika Stoica

Polițiștii dâmbovițeni au intensificat acțiunile de control în trafic, iar rezultatele acestora au condus la întocmirea unor dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au oprit pentru control un autoturism pe bulevardul Trandafirilor din Pucioasa. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Bezdead, a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice în vederea stabilirii exacte a îmbibației alcoolice.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au depistat în trafic, pe raza localității Ungureni, un bărbat de 32 de ani din comuna Corbii Mari, care conducea un autoturism fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în zona localității Ragu de pe DN 61, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din comuna Uliești. În urma verificărilor, s-a constatat că șoferul nu deținea permis de conducere, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat prezența posibilă a substanțelor psihoactive.

Aceste situații au condus la întocmirea de dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, respectiv conducere fără permis de conducere. Poliția reamintește importanța respectării regulilor de circulație și avertizează că astfel de încălcări pot avea consecințe grave, atât pentru cei implicați, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor