logo
RNTV Live

Dosarul în care Sebastian Ghiță este acuzat că l-ar fi mituit pe fostul primar Bădescu, amânat pentru septembrie

sebastian ghita dna
rnews

Un complet de trei judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a decis marți să amâne dosarul în care Sebastian Ghiță este acuzat că l-ar fi mituit pe Iulian Bădescu, fost primar al municipiului Ploiești, pentru ca fostul deputat să fie adus în țară și să își spună ultimul cuvânt în fața instanței.

Marți, la instanța supremă, era programat să se desfășoare ultimul termen în acest dosar. Avocații lui Sebastian Ghiță au anunțat că acesta dorește să își spună ultimul cuvânt, prin videoconferință din Serbia.

Cei trei judecători ai completului — Ana Maria Dascălu, Ștefan Pistol și Cristina Geanina Arghir — au respins însă audierea prin videoconferință și au decis să amâne dosarul pentru data de 19 septembrie, pentru a da posibilitatea lui Sebastian Ghiță să vină în țară și să asiste la ultimul termen al procesului.

citeste mai multe aici

https://www.agerpres.ro/justitie/2017/06/20/unul-dintre-procesele-lui-ghita-amanat-de-instanta-suprema-pana-cand-acesta-va-fi-adus-in-tara-13-14-32

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor