logo
RNTV Live

Două trusturi de media au devenit partenere pentru informarea corectă a prahovenilor

mdi
rnews

Parteneriat între republikanews şi postul regional de televiziune MDI TV. Timp de doi ani, perioadă pe care a fost semnat acest acord, cele două trusturi de presă vor colabora, scopul fiind acela de a furniza informaţii din Prahova, cât mai obiective şi de interes maxim , atât pentru locuitorii din acest judeţ, cât şi pentru cei din Dâmboviţa, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Telorman şi judeţul Ilfov.

Vor fi emisiuni comune pe care le vor realiza moderatorii celor două trusturi, cu teme de maximum interes şi cu invitaţi care să răspundă întrebărilor, chiar şi incomode, ale ziariştilor.

Totodată, de la 1 mai, republikanews, va avea acoperire şi în Republica Modova. Peste doar două zile apare  republikanews.md. Este un proiect unic pentru românii de peste Prut, cele două trusturi media devenind partenere pentru o cât mai corectă informare a cititorilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor