logo
RNTV Live

Două zile cu trafic restricţionat la Sinaia. Începe Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018

sursa Primaria Sinaia
Mihai Constantinescu

Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018

Două zile cu trafic restricţionat la Sinaia. Începe Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018.

Timp de două zile traficul va fi restrictionat la Sinaia. În zilele de 21-22 iulie va avea loc Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018.

Primăria Sinaia anunţă că au fost luate unele măsuri pentru ca acest eveniment să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Astfle se vor impune restricții de circulație pe anumite drumuri. Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, vor fi afișate în oraș hărți cu rutele alternative. De asemenea autobuzele de transport în comun nu vor mai urca în cartierul FURNICA și vor avea capăt de traseu la sensul giratoriu Aosta. Programul va fi afișat în stațiile Transport Urban.


Circulația va fi restricționată după cum urmează:
• B-dul Carol I, pe sectorul de drum dintre Strada Gării și B-dul Ferdinand, Str. O. Goga, Str. Mânăstirii, Str. Eroilor pe sectorul de drum dintre intersecția cu str. O. Goga și intersecția cu str. M. Cantacuzino, pentru organizarea parcului închis și cel de service, în intervalul:
– Vineri, 20 iulie 2018, ora 11:00, până duminică 22 iulie 2018, ora 21:00;
• Traseul de competiție: străzile Eroilor, Mânăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400 (între Restaurant Taverna Sârbului – Restaurant Schiori) pentru zilele de sâmbătă 21 iulie 2018 în intervalul orar 5:00 – 20:00 și duminică 22 iulie 2018 în intervalul orar 5:00 – 19:00.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-salariile-angajatilor-tce-au-fost-majorate-cat-castiga-acum-un-sofer/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor