logo
RNTV Live

Dragoș Pătraru face dezvăluiri după ce a plecat de la Digi 24

Dragoș Pătraru face dezvăluiri după ce a plecat de la Digi 24
Ciprian Radu

Dragoș Pătraru face dezvăluiri

Dragoș Pătraru se mută din nou. Revine la TVR cu emisiunea Starea Nației. Înainte de asta, face dezvăluiri din culisele televiziunii la care a lucrat.

El susține, într-un interviu pentru paginademedia.ro, că Prelipceanu, șeful editorial de la Digi 24, i-a spus de la început că nu va sta prea mult acolo.

“Relația mea cu domnul Prelipceanu a fost excelentă. În sensul că am stat de vorbă o singură dată, la început, până să începem emisiunea, când noi semnaserăm contractul peste capul lui. Ne-a spus atunci, mie, producătoarei mele, Raluca Damian, și lui Mihai Radu, că nu vom face audiență deloc și că vom pleca de la Digi rapid, pentru că acesta ”este un post atipic”. Mă rog, am înțeles că domnul Prelipceanu merge pe calitate, nu pe cantitate. Noi, mai cu oamenii ca noi, așa, mai limitați.

CITEȘTE și Schimbare pentru o televiziune de sport

Nu poți să te numești jurnalist când aperi instituții și corporații (ați văzut cum li se plânge de milă marilor investitori acolo și cum se țipă la români, că sunt leneși și proști și trebuie să muncească pe doi lei) înaintea oamenilor.

Știu multe lucruri de acolo. Mai multe decât mi-aș fi dorit. Știu că există nemulțumiri mari la nivelul patronatului. Stația pierde foarte mulți bani. Am comunicat opiniile mele patronatului, atunci când mi-au fost solicitate”, afirmă Pătraru.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor