logo
RNTV Live

Drept la replică

SGU în atenţia presei locale şi naţionale
Mihai Constantinescu
Urmare a articolului cu privire la inscrierea a trei candidati la concursul pentru postul de Director General al SGU Ploiești S.R.L., publicat, ieri, 27.11.2017, de redacția dumneavoastră, vă rog să prezentati si punctul meu de vedere, anume:
Consiliul de Administrație al Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. dezminte informațiile publicate de ziarul online republikanews.ro cu privire la înscrierea a trei candidați la concursul pentru postul de Director General. Totodată, precizăm că, până la data de 28.11..2017 (ora 10.00), nu a fost depus niciun dosar de candidatură în acest sens. 
Participarea la procesul de selecție pentru funcția sus menționată este deschisă până la data de 29.11.2017, în conformitate cu Legea 111/2016 pentru aprobarea O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a întreprinderilor publice.
 În calitate de președinte al Consiliului de Administrație, informez opinia publică referitor la faptul că această echipă își asumă transparența decizionala, gestionarea strategică în organizarea și creșterea eficienței serviciilor publice oferite de SGU Ploiești S.R.L., motivarea personalului direct productiv și depășirea, cu succes, a acestei perioade economico-financiare dificile, cu care societatea se confruntă, încă din vara acestui an. Echipa de management nu își propune apariții în presă sau dezmințiri constante ale unor articole mincinoase, ci sporirea calitatii serviciilor publice și asigurarea unui climat organizational sănătos pentru angajații societății, care au demonstrat loialitate și un comportament complet asumat față de misiunea SGU Ploiești, muncind fără întrerupere în momente foarte grele din punct de vedere financiar.
 Rolul nostru este să demonstrăm prin rezultate, prin implementarea unui stil de management coerent, prin asigurarea posibilităților de promovare si dezvoltare profesională, sub semnul eficienței.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor