logo
RNTV Live

Drogat şi cu chef de scandal. Ploieştiul devine un oraş periculos

sursă foto Publika.md
Mihai Constantinescu

Ploieştean depistat cu droguri asupra sa

Drogat şi cu chef de scandal. Ploieştiul devine un oraş periculos.

Recent o echipă de poliţişti locali au reuşit să pună mâna pe un ploieştean care făcea scandal în toiul nopţii în apropierea pasajului pietonal “Nichita Stănescu”. Acesta era agitat şi ţipa fără motiv.

Polițiștii locali au procedat la interceptarea și legitimarea individului. S-a stabilit că este vorba despre I.M.A, de 27 de ani, cu domiciliul în municipiul Ploiești. Acesta a declarat oamenilor legii că a fumat țigări cu iarbă. În urma controlului corporal, asupra bărbatului s-au găsit mai multe foițe și filtre pentru țigări, un grinder și două folii de staniol în care se aflau substanțe solide de culoare verde-brun.

Individul a refuzat ajutorul personalului de la Serviciul de Ambulanţă Județean Prahova, ce a fost solicitat la fața locului de către polițiștii locali. A fost predat lucrătorilor Poliției Municipiului, în vederea continuării cercetărilor.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-groaznic-blestem-s-a-abatut-peste-un-preot-fiul-sau-a-facut-ceva-de-neiertat/

Foto cu carater ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor