logo
RNTV Live

Drumul Simonei Halep către finala de la Miami

simona miami
Cristian Anghelescu

Drumul Simonei Halep către finala de la Miami

După ce la Indian Wells s-a oprit în semifinale, acolo unde a fost eliminată de Naomi Osaka, noua deținătoare a trofeului, Simona Halep se pregătește acum de turneul de la Miami.

Cap de serie numrăul 1, Simona Halep va debuta direct în turul secund. Ea va evolua împotriva învingătoarei dintre Veronica Cepede Royg şi o altă jucătoare venită din calificări. În mod normal, meciul va fi unul facil pentru Simona, care cel mai probabil va juca în compania Veronicăi Cepede Royg, sportivă cu care nu s-a întâlnit niciodată până acum.

Problemele încep din turul al treilea

În turul al treilea, cel mai probabil, sportiva din România se va duela cu Agnieszka Radwanska. Aflată pe o pantă descendentă, poloneza de 29 de ani nu pare că-i poate pune mari probleme Simonei în acest moment. Cele două s-au întâlnit de 10 ori și statistica arată câte 5 victorii de fiecare. Simona a câștigat ultimele 4 întâlniri, cea mai recentă având loc la Cincinnati, scor 7-5, 6-1.

Din optimi, lucrurile se complică, Simona urmând a juca fie cu Madison Keys fie cu Anastasija Sevastova. Halep are un palmares favorabil împotriba ambelor jucătoare: 5-1 contra lui Keys și 6-3 contra Sevastovei. În 2018 Simona a jucat deja contra Sevastovei, la Doha, pe care a învins-o cu un dublu 6-4.

Sferturile de finală pot aduce o nouo confruntare între Simona Halep și Karolina Pliskova.

Dacă va ajunge în semifinale, Halep poate da peste Garbine Muguruza sau Angelique Kerber.

Posibilul traseu al Simonei Halep

Turul doi: Veronica Cepede Royg

Turul trei: Agnieszka Radwanska

Optimi: Madison Keys sau Anastasija Sevastova

Sferturi: Karolina Pliskova

Semifinale: Garbine Muguruza sau Angelique Kerber

Finală: Caroline Wozniacki sau Elina Svitolina

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor