logo
RNTV Live

Echipa unui fost petrolist, depunctată pentru blat! Jucătorul, suspectat și la Ploiești

benga_petrolul
Ciprian Radu

Clubul cipriot din prima ligă, Ermis Aradippou, a fost depunctat cu 6 puncte după ce federația de la Nicosia a primit pentru a doua oară de la UEFA o avertizare legată de trucarea unui meci pentru pariuri, anunță gsp.ro.

Este vorba despre meciul cu Doxa, scor 5-1 pentru gruparea adversă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Potrivit avertizărilor Sportradar (firma care furnizează UEFA serviciul de detectare a fraudei la pariuri, Betting Fraud Detecting System), pe durata jocului s-au înregistrat “mișcări anormale” care au dus la “suspiciuni puternice” de trucare a meciului pentru pariuri, notează gsp.ro, într-un articol semnat de Costin Ștucan (vezi aici imaginile).

Ermis era condusă cu 3-0 încă din minutul 26.

La primirea primelor 3 goluri, pe teren se afla și fundașul român Alexandru Benga de la Ermis, care a fost înlocuit în minutul 63, la scorul de 3-1. Benga a fost este depășit ușor la golurile doi și trei.

Ce s-a întâmplat la Petrolul

Sursa citată amintește de suspiciunile din meciul SC FC Petrolul cu FC Voluntari, din sezonul trecut.

În mai 2016, colegul nostru de la Republika News Cristian Anghelescu a primit un SMS de la un președinte de club din județ prin care era anunțat  – înainte de meciul cu Voluntari –  că un jucător de la Petrolul va fi eliminat și că gazdele vor câștiga fără probleme.

smsBenga a comis un henț inexplicabil în careu sancționat cu penalty, după care, la puțin timp, a comis un fault dur inutil, pentru care a încasat cel de-al doilea galben!

Managerul sportiv al clubului, Mario Nicolae, a declara atunci că evoluția lui Benga confirmă avertismentul primit înainte de partidă.

Managerul sportiv al clubului Ermis este Christou Paraschevas, fostul fotbalist de la U Cluj și Pandurii impresariat de Anamaria Prodan, mai notează Gazeta Sporturilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor