Edilul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, nu o duce chiar rău. Vezi cât câştigă

câştigă

Început de an cu salariul mărit

Edilul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, nu o duce chiar rău. Vezi cât câştigă!

Începutul de an a venit cu veşti formidabile pentru angajaţii primăriei Ploieşti. Vor primi mai mulţi bani la salariu. Pentru unii mai mult, pentru alţii ceva mai puţin, „după buget” cum s-ar spune.

Astfel, salariile primarului, viceprimarilor, administratorului public, ale consilierilor personali ai edilului și ale angajaților Finanțelor Locale au crescut considerabil.

Potrivit jurnaliştilor de la ziaruincomod.roΠvara trecută, când au fost majorate salariile funcționarilor publici, au fost stabiliți coeficienții care se aplică la salariul de bază. Astfel, salariul de bază de atunci, 1.450 lei, se înmulțea cu coeficientul stabilit conform anexelor, în funcție de fiecare sumă. La acel moment, primarul, care are coeficient 9, încasa 13.050 lei, iar viceprimarii și administratorul public, cu coeficient 8, 11.600 lei.

Cum salariul de bază s-a modificat la 1.900 lei, primarul Adrian Dobre a întocmit în luna decembrie un proiect de hotărâre care a și fost votat prin care modifica coeficienții salariilor funcționarilor publici. Numai că prin proiectul din decembrie au fost modificați toți coeficienții cu excepția celor aplicați primarului, viceprimarilor și administratorului public. De aici şi salarii diferite.

VEZI ŞI https://www.republikanews.ro/profesionistii-de-la-scoala-de-politie-din-campina-un-fost-elev-al-scolii-intervenit-ca-la-carte-intr-un-caz-chiar-daca-se-afla-timpul-liber/

De la 1 ianurie 2018, edilul câștigă 17.100 lei, iar viceprimarii și administratorul public 15.200 lei, brut.

VEZI ŞI https://www.republikanews.ro/valea-telejenului-ar-putea-deveni-la-fel-de-faimoasa-ca-pe-timpul-mocanitei/

La această sumă se adaugă și indemnizația pentru implementarea proiectelor pe fonduri europene de 25% din salariu. Un simplu calcul matematic demonstrează că Adrian Dobre câştigă aproape 12.000 lei net, notează sursa citată.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad Invitatul acestei zile, la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”, a fost Cristi Vlad, președintele Petrolului. Una dintre temele...