logo
RNTV Live

El ar putea fi noul premier al României. Internetul e plin de bancuri pe seama lui

tudose
rnews

Mihai Tudose este propunerea PSD pentru funcția de premier. Comitetul Executiv Național al partidului l-a validat pe acesta ca propunere de prim-ministru în urma consultărilor de la Palatul Cotroceni. Toți ceilalți lideri ofertați de social democrați au refuzat propunerea.

Mihai Tudose are 50 de ani, a fost ministrul Economiei în guvernul Grindeanu, dar și în timpul guvernării Ponta. Tudose a intrat în atenția presei în urmă cu doi ani, când a fost acuzat de plagiat a lucrării de doctorat, obținută la Academia Națională de Informații a SRI.

Mihai Tudose a fost suspectat în permanență în interiorul PSD de legături cu SRI.

Fotografia cu posibilul nou premier al României a umplut deja internetul  de glume pe seama acestuia. Ipostaza în care acesta a fost surprins este una care nu îl flatează deloc pe social democrat, cea mai des citită glumă făcută pe seama imaginii fiind ” Nu mai merge pe caiet, nea Tudose… Mihai Tudose sau… atunci când afli că nu îți mai dă pe datorie la cârciumă”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor