logo
RNTV Live

El este considerat noul Einstein. Îl cheamă Costin și a fost premiat de trei ori de NASA

14980260947741665048769
rnews

Costin Dobrin, un tânăr din Constanța, este considerat noul Einstein datorită performanțelor sale și a faptului că a primit o bursă pe care o primesc doar cei mai buni 10 studenți din Europa.

Costin este pasionat de politicile de mediu, la momentul de față, studiind științele pământului la Universitatea Columbia din SUA. Au fost numeroase universitățile din Statele Unite care au vrut să îl atragă pe român să studieze acolo datorită performanțelor sale.

Tânărul din Constanța este considerat a fi noul Einstein, el primind o bursă de 70.000 de dolari pe an pentru a învăța la prestigioasa universitate din America, unde, spune Costin, a găsit alte metode de studiu și alte dotări.

Costin a obținut în timpul liceului trei premii întâi la concursurile organizate de NASA,medalia de aur la Olimpiada Internaționalăde Geografie și argint la Olimpiada Internațională de Științe al Pământului, premii ce au atras interesul americanilor.

Tânărul a mărturisit că, după finalizarea studiilor, vrea să profeseze în mediul academic sau să devină specialist în politici de mediu.

sursa – ecopres.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor