logo
RNTV Live

El este tânărul din Buşteni care are LUMEA LA PICIOARE. Cum a reuşit

El este tânărul din Buşteni .Visele pot deveni realitate/ sursă foto Observator,.ro
Mihai Constantinescu

Visele pot deveni realitate. El este tânărul din Buşteni care a renunţat la tot pentru un vis

El este tânărul din Buşteni care are LUMEA LA PICIOARE. Se numeşte Silviu Cosma şi pare, la prima vedere un tânăr la fel ca oricare altul. Dar are ceva în plus: crede în visele sale. A crezut atât de mult încât a ajuns să le îndeplinească. A renunţat la o carieră care îi oferea stabilitate financiară, a vândut toate bunurile pe care le deţinea şi a început să călătorească prin lume, aşa cum a visat de mic copil.

Povestea tânărului, care a ajuns să aibă lumea la picioare, a început să prindă contur în urmă cu cinci ani.

A renunţat la tot pentru a călători

În 2012 a primit oferta să lucreze la o mare companie de IT din Cehia. A plecat din Buşteni doar cu 50 de euro în străinătate, dar foarte repede a ajuns să se descurce excelent. Banii câştigaţi în Cehia nu-i ofereau însă satisfacţie pe deplin, aşa cum şi-ar fi dorit. Marea pasiune din copilărie nu-i dădea pace.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-oras-prahovean-inclus-pe-harta-lumii-a-calatoriilor-afla-care-este-acela/

Aşa că într-o zi a luat decizia care i-a adus lumea la picioare. El este tânărul din Buşteni care avut curajul de a renunţa la job-ul lui, de a vinde tot ce avea şi de a plănuit în detaliu călătoria în cele 10 ţări din sud-estul Asiei. Prietena sa i-a fost alături în tot acest timp. 

Pentru ca planul să reuşească, au fost momente când cei doi au lucrat ca voluntari pentru a beneficia de mâncare şi cazare. 

Vlog de călătorie

Pentru mulţi poate părea o nebunie. Nu şi pentru Silviu şi prietena lui care simt că trăiesc cu adevărat. Experinţele minunate din timpul aventurii pot fi urmărite de vlogul de călătorie adminsitrat de cei doi. Adică pe youtube pe contul Office? No Thanks!

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/calatoriile-turistului-inteligent-o-zi-de-relaxare-pe-lacul-como/

Planurile de viitor sunt la fel de măreţe. Pe listă urmează America Centrală şi de Sud. Asta imediat după ce vor strânge banii necesari.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor