logo
RNTV Live

Elevă de la C. N. “Al. I. Cuza” din Ploiești, sub control judiciar pentru că a încercat să ucidă o colegă. Se pregătise cu arme, spray lacrimogen şi saci

benzinărie, datorii
Mihai Constantinescu

Elevă de la C. N. “Al. I. Cuza” din Ploiești, sub control judiciar pentru că a încercat să ucidă o colegă. Se pregătise cu arme, spray lacrimogen şi saci

După recentele cazuri care au zguduit Ploieştiul, ce de la  „Spiru Haret”, când o profesoară a fost înjunghiată în fața cancelariei de către un fost elev(vezi aici detalii) şi cel al tânărului care a filmat cum îşi schingiuieşte iubita (vezi detalii aici)i,un alt eveniment uluieşte prin gravitatea lui.

De data acesta totul se învârte în jurul unei eleve de 18 ani de la C N “Al. I. Cuza” din Ploiești. Acesta ar fi încercat să își omoare prietena. Se pare că totul ar fi fost plănuit cu lux de amănunte. Tânăra ar fi pregătit arme, spray lacrimogen şi chiar saci pentru a-şi duce planul la bun sfârşi.

Totul s-ar fi întâmplat în după-amiaza zilei de 15 februarie, într-un apartament de pe str. Romană, în care agresoarea locuiește cu chirie.

Cazul a fost dezvăluit de jurnaliştii de la Ziarulincomod.ro.

Vecinii au fost cei care au salvat-o pentru că au auzit strigătele de ajutor și au chemt poliţia.

Un polițist din cadrul departamentului Investigații Criminale care era în timpul liber și se afla în zonă a auzit strigătele disperate de ajutor și a mers la ușa apartamentului. După ce a ciocănit puternic de mai multe ori, victima a reușit să ajungă la ușă și a fost condusă în fața scării de către polițist, notează sursa citată.

Fata a fost dusă la spital pentru îngrijiri, iar agresoarea  a fost reținută, apoi plasată în arest preventiv, pentru 30 de zile. Ulterior, aceasta a fost plasată sub control judiciar.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor