logo
RNTV Live

Ella-Ella, neinteresant pentru Petrolul

ella-ella
Cristian Anghelescu

Ella-Ella, neinteresant pentru Petrolul

Așa cum am amintit, ieri, în cronica meciului scrisă de la Pitești, petroliştii au testat un jucător nou, mijlocaşul francez de 21 de ani, Johan Ella-Ella.

Ultima dată component al formaţiei belgiene de eşalon inferior Petro Eisden, fotbalistul a mai cochetat cu fotbalul românesc, în perioada 2015-2016 făcând parte din lotul divizionarei secunde Delta Tulcea, echipă condusă la acel moment de către fostul antrenor al SC FC Petrolul, Tibor Selymes.

Cunoscuta relație a acestuia cu impresarul Mihai Joița s-a concretizat prin aducerea lui Ella-Ella la Tulcea, același Joița propunându-l acum pe francez la Petrolul antrenat de Romulus Ciobanu.

Vizavi de decizia testării fotbalistului dar și impresiile ulterioare l-am chestionat pe antrenorul Romulus Ciobanu.

Iată ce a declarat acesta pentru Republikanews

“Am fost sunat și întrebat dacă vreau să văd la lucru un fotbalist tânăr, francez, care face ambele faze și are capacitate mare de efort. L-am introdus pe final de joc după ce, înainte de a-l urmări i-am explicat ce vreau de la el: posesie minimă, pase rapide și repliere în ritm alert. Nu știu ce a înțeles, cert este că nu consider că ne poate ajuta mai mult decât  fotbaliștii din lot. Nu voi conta pe el, în continuare!” a precizat tehnicianul Petrolului.

Velisar a suferit un hematom

Altfel, accidentarea lui Velisar din prima repriză s-a dovedit a nu fi una foarte gravă. Antrenorul “lupilor” a vorbit despre un hematom apărut imediat după contactul cu apărătorul piteștenilor dar și despre decizia pe care a luat-o în privința mijlocașului de bandă.

“Mihai este un fotbalist puternic, el nu mimează și nici nu va mima fotbalul, pregătirea. A suferit un hematom imediat după faultul adversarului iar acum tumoarea i s-a retras. Firește, o să-l protejăm și astăzi va fi în afara programului, se va reface. Dar mâine, cu siguranță, va fi printre colegi, la antrenament!” a conchis Ciobanu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor