logo
RNTV Live

Emisiunea “Starea nației”, viitor incert la TVR

Dragoş Pătraru revine
rnews

Emisiunea “Starea nației”, viitor incert la TVR

TVR are probleme financiare. Conducerea televiziunii publice ar fi recomandat ca, în luna ianuarie, să difuzeze relăuri ale emisiunii Starea Nației. Realizatorul ploieștean Dragoș Pătraru se întreabă acum cine are interes ca emisiunea să nu intre în ianuarie, așa cum fusese stabilit. 

Pagina de Media dedică un amplu articol acestui subiect.

Conform sursei amintite, mâine, 6 ianuarie, va avea loc runda finală a discuțiilor dintre echipa lui Pătraru și conducerea TVR.

“Mâine are loc ultima rundă de negocieri cu TVR, dar prefer să nu comentez deocamdată. Nu înțeleg nici eu ce se întâmplă de două săptămâni. Echipa Starea Nației se va prezenta pe 8 ianuarie la treabă.

Indiferent de ce se va întâmpla la negocierile de mâine, cei care urmăresc Starea Nației vor avea la ora 22.30 emisiunea.

Sunt multe lucruri de povestit, o să le povestesc pe toate începând de luni. Promit să le spun telespectatorilor tot ce s-a întâmplat începând de luni.

Nu înțeleg de ce în ianuarie TVR ne-a propus să difuzăm reluari. Pentru cine e important ca Starea să tacă în luna ianuarie? În discuțiile pe care le-am avut, TVR a invocat probleme financiare. Noi am ajuns la punctul în care am oferit gratuit licența și formatul, oferindu-ne (noi nefiind plătiți din bani publici, ci din surse proprii) să facem și treaba departamentului de publicitate și să vindem noi minute, echipa noastră de vânzări adică, ca să ne scoatem banii.

Eu accept inclusiv să nu fiu plătit in ianuarie, le-am propus să nu ne dea deloc bani, urmând ca pe noi să ne susțină telespectatorii din donații.

Dar problema TVR pare să fie cu totul alta. Nu înțeleg de ce în ianuarie TVR ne-a propus să difuzăm reluari. Pentru cine e important ca Starea să tacă în luna ianuarie?”

Pănă la ora publicării articolului, Doina Gradea, președinte interimar al TVR, nu a putut fi contactată.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor