logo
RNTV Live

Emoţionant! Un copil a trimis o scrisoare de Crăciun tatălui său din cer, cu un balon

Emoţionant! Un copil a trimis o scrisoare de Crăciun tatălui său din cer, cu un balon
Mihai Constantinescu

Un copil din Scoţia emoţionează, cu gestul său, o lume întreagă. I-a scris tatălul său decedat ce îşi doreşte de Crăciun şi, pentru a fi sigur că ajunge la el, a prins scrisoarea de un balon şi i-a dat drumul spre cer! Acum, întreaga Scoţie s-a mobilizat pentru găsirea acestui copil pentru a-i indeplini dorinţa.

“Bună, tati, îţi scriu doar să-ţi spun că îmi este dor de tine şi să îţi spun ce mai e nou. Sigur ştii că sunt la cămin pentru că mama e bolnavă şi pe mine mă doare urechea de luni. Mâine plecăm. Mi-e dor de şcoală şi de tine. Ştiu că eşti în Rai, dar eşti bine? Înainte să vin aici mi-am făcut lista de Crăciun. Îmi doresc să-mi scrii un bilet şi să-l pui sub pernă. Pe lista mea sunt ghete, mingea din Premier League, un echipament al Real Madrid şi un cub Rubik. Pa, tati! Te iubesc!”, a fost scrisoarea găsită de McCall şi datată 1 decembrie 2016.

“Este foarte trist, vrem să găsim copilul şi să îi dăm toate darurile cerute de la tatăl lui”, a spus McCall, conform Dumferline Press.

sursa news.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor